Tres càmpings del nostre municipi, premiats com els millors d’Europa! Enhorabona Camping Els Prats Village, Playa Montroig Camping Resort i Camping La Torre del Sol! #Mont_roigdelCamp

L’any 2017 es van fer més de 8,7 milions de pernoctacions a la província de Tarragona, un augment del 4% respecte a l’any anterior.

Vuit dels establiments que pertanyen a l’Associació de Càmpings de la Costa Daurada i Terres de l’Ebre, Càmpings Tarragona -Unique Camping Destination-, han estat premiats amb les majors distincions del sector campista, que reconeixen els millors càmpings de tot Europa, després d’uns exigents processos d’inspecció i valoració dels organitzadors.

Els premis internacionals del sector campista s’han lliurat en el decurs de dues gales celebrades a Utrecht (Holanda) i Stuttgart (Alemanya). Uns guardons que són atorgats per l’ANWB i també per la prestigiosa guia alemanya Allgemeiner Deutscher Automobil-Club e.V. (ADAC), les associacions automobilístiques de referència a Holanda i Alemanya, que integren uns 21 milions de persones.

A la fira de Vakantiebeurs d’Utrecht, l’ANWB concedeix dos importants premis a diferents càmpings: els ANWB Erkende TopCampings d’Espanya 2018 i el Camping Van Het Jaar 2018 (Càmpings de l’any 2018). Al primer han estat guardonats vuit càmpings de la Costa Daurada:

 • Càmping El Templo del Sol (l’Hospitalet de l’Infant)
 • Càmping Els Prats (Mont-roig)
 • Càmping Playa Montroig (Mont-roig)
 • Càmping La Torre del Sol (Mont-roig)
 • Càmping & Resort Sangulí Salou (Salou)
 • Càmping Tamarit Park (Tarragona)
 • Càmping Stel (Roda de Barà)
 • Park Playa Barà (Roda de Barà)

Mentre que al segon, Camping Van Het Jaar 2018 (Càmpings de l’any 2018), el Càmping & Resort Sangulí Salou ha estat el guanyador de la Categoria a l'”Establiment amb les millors instal·lacions d’allotjament de lloguer”. Aquest premi l’escullen els usuaris després d’una selecció dels millors 40 càmpings de l’any per part d’un jurat especialitzat.

D’altra banda, l’ADAC, l’homònima de l’ANWB a Alemanya, ha atorgat l’ADAC Superplatz d’Espanya 2018 a diferents càmpings que destaquen per la seva qualitat i que han estat classificats i catalogats amb 5 estrelles, la màxima puntuació de l’ADAC. Els premiats de la Costa Daurada han estat:

 • Càmping El Templo del Sol (l’Hospitalet de l’Infant)
 • Càmping Els Prats (Mont-roig)
 • Càmping Playa Mont-roig  (Mont-roig)
 • Càmping La Torre del Sol (Mont-roig)
 • Càmping & Resort Sangulí Salou (Salou)
 • Càmping Tamarit Park (Tarragona)

Joan Anton, president de l’Associació de Càmpings de la Costa Daurada i Terres de l’Ebre, ha mostrat el seu “orgull” per tots aquests premis rebuts “després de tots els esforços i inversions que fem constantment per innovar i millorar les nostres instal·lacions i serveis”.

A més, afegeix que “és una motivació extra rebre aquests premis tan rellevants, però també una enorme responsabilitat de saber que els nostres campistes vénen als millors càmpings d’Europa i, per tant, busquen el millor del millor”.

Bona temporada per al sector

Aquests reconeixements consoliden la completa oferta campista de la província de Tarragona i la posicionen com a referent europeu únic al sud d’Europa. També posen de manifest, un cop més, la important tasca que desenvolupen Càmpings Tarragona i la FEHT, la Federació Empresarial d’Hostaleria i Turisme de la província de Tarragona, per promocionar i donar suport als càmpings de la Costa Daurada i Terres de l’Ebre que tanquen una temporada molt satisfactòria, amb una xifra rècord de més de 8,7 milions de pernoctacions, un 4% més que el 2016.

Joan Anton, assegura que “estem molt satisfets amb els resultats de l’any 2017, però ara ja toca concentrar-se en la nova temporada i amb tots els reptes que tindrem, com per exemple, fidelitzar els campistes i seguir amb la modernització de les nostres instal·lacions amb inversions importants”.

Inici de la campanya de promoció

Càmpings Tarragona ha començat aquesta setmana la seva promoció internacional amb presència a la Fira d’Utrecht, Vakantiebeurs, del 9 fins al 14 de gener.

Es tracta de la 48 edició d’aquest certamen on cada any hi passen més de 100.000 visitants. Un esdeveniment ideal perquè els professionals i els estiuejants holandesos rebin consells personals d’agents de viatge, organitzacions turístiques i experts locals. Càmpings Tarragona hi assisteix amb l’objectiu de promocionar la destinació de la Costa Daurada i Terres de l’Ebre com una de les ofertes turístiques en càmpings més completa i apreciada d’Europa.

L’Associació de Càmpings de la Costa Daurada i Terres de l’Ebre, Càmpings Tarragona, -que l’any passat va celebrar el seu 40 aniversari- forma part de la Federació Empresarial d’Hostaleria i Turisme de Tarragona (FEHT) i representa 56 càmpings presents a tot el territori de la província.

Font: https://www.diaridetarragona.com/tarragona/Vuit-cmpings-de-Tarragona-premiats-com-els-millors-dEuropa-20180112-0044.html