RES CANVIA – COMUNICA DESEMBRE 2021

A les portes de les festes nadalenques i a les acaballes d’aquest any 2021, per tothom, TOT SEGUEIX IGUAL que al principi de mandat 2019-2023:

– Les obres de l’Avinguda Barcelona a Miami i les de la Plaça Miramar a Mont-roig encara no estan recepcionades i amb deficiències.

– El polivalent de Mont-roig, una necessitat urgent per la realització d’activitats culturals i per les nostres entitats, encara no sabem quan el podrem gaudir.

– El mateix passa amb els vestidors de Mont-roig, el nou Casal d’Avis

– L’edifici de l’Eco espai amb un cost de 2.000.000 d’euros estarà situat en una zona sense activitat industrial i comercial (l’equip de govern no va atendre la nostra petició de canviar la futura ubicació a una zona més propera al sector comercial i industrial dins del nostre municipi).

– No volem deixar-nos el Club de Mar, amb un cost de 500.000 euros i que ara com ara després de sis anys, encara segueix en un estat deplorable.

– I lamentem molt que, amb un Ajuntament molt sanejat econòmicament, la proposta de resolució presentada per Junts, Ara Mont-roig i C’s que demanava una rebaixa de l’IBI, de l’ICIO i una bonificació del 50% de la taxa d’ocupació de via pública pel sector de la restauració, el dia d’avui, l’equip de govern no ens hagi contestat i que al ple d’ordenances del 10 de novembre ens digui que s’havia oblidat de fer-ho. Ens agradaria una mica més de respecte i consideració per les propostes que aportem i parar-se a pensar que potser tenen una intenció i que les fem pensant en el municipi.

– I tornarem a tancar l’any sense aprovar el pressupost ordinari pel 2022. Ja hem manifestat moltes vegades que no ens agrada que l’equip de govern funcioni de forma precipitada i que les coses no vagin al ritme d’una previsió prèvia, sinó a cop d’impuls o a cop d’oportunitat.

Malauradament, l’equip de govern segueix actuant i prenent decisions que afecten molt greument al desenvolupament comercial, cultural, econòmic, i turístic pel desenvolupament del nostre municipi.

Però no tot és negatiu pel nostre grup. Celebrem que s’hagin dotat per fi, dues propostes del nostre grup municipal que feia molt temps que les demanàvem i que són dues demandes recurrents cada any als pressupostos que ens presentaven: el poliesportiu lleuger de l’escola Mare de Déu de la Roca amb 500.000 euros i l’inici del projecte per assentar les bases del futur polígon industrial dels Comellarets amb 200.000 euros, una proposta molt necessària per al creixement econòmic del nostre municipi i que desitgem que aviat puguin ser una realitat.

No podem obviar l’aprovació pel ple municipal de tres mocions presentades pel nostre grup,  que ben segur repercutiran en un futur de manera molt positiva als nostres veïns i veïnes:

– Rebuig al projecte de línia elèctrica aèria de molt alta tensió MAT i de suport als municipis del Baix Camp afectats pels quals passaria

– Creació d’un ajut per facilitar l’accés a l’habitatge de lloguer per a joves

– Reconeixement públic del dol perinatal, gestacional i neonatal

Bon Nadal, prudència, mans netes, distància i mascareta.