VUIT MÉS UN – COMUNICA AGOST 2021

VUIT MÉS UN

Després d’un any de pandèmia que ha afectat durament tot el teixit econòmic, cultural, social i sanitari del nostre municipi, el 2021 vam començar esperant l’aprovació dels pressupostos “urgents” per tal de fer front a les conseqüències sobrevingudes. Com sembla un mal costum, se’n van aprovar amb el retard habitual dels darrers anys.

Donat que no recollia les propostes que vam fer en converses prèvies amb l’equip de govern, votàrem en contra, amb la resta de grups de l’oposició: volíem fer entendre a l’equip de govern que els pressupostos estaven allunyats de la realitat i les necessitats dels ciutadans de Mont-roig, Miami i urbanitzacions: obres caríssimes i grans contractacions, per contra, trobàvem a faltar solucions pel que fa als serveis quotidians i bàsics per a la ciutadania, les dificultats en mobilitat i comunicació entre municipis, la manca de mesures orientades a la creació de llocs de treball de qualitat per als joves i la resta de ciutadans.

L’equip de govern tenia clar que passant per damunt de tota l’oposició aprovaria aquells pressupostos. Així va ser: els calia el 8+1 i comprant el vot necessari de VERDSX+ es va negar a negociar, a fer política. Sí que ens felicitem perquè, després de molts anys demanant la necessitat d’un poliesportiu lleuger per l’escola de Mare de Déu de la Roca, finalment se n’ha aprovat la construcció, en canvi trobem a faltar les demandes que vam fer amb relació a la destinació de pressupost per donar empenta a una zona de polígon industrial i per l’inici de l’adequació de la Plaça Fleming a Miami Platja (una de les zones d’entrada al nucli de Miami que tal com està no ens fa cap bona presentació).

Seguim amb la mateixa línia d’ençà que va començar el mandat el 2019: la nefasta gestió municipal per part de l’equip de govern: departament d’urbanisme col·lapsat; endarreriments fins ben començada la campanya d’estiu dels serveis de socorrisme, abalisament, guinguetes i club de mar quan som un municipi TURÍSTIC que pretén oferir qualitat.

Aquesta incapacitat evident la volen dissimular contractant càrrecs de confiança per l’alcaldia, a dit, i de funcionariat d’alta categoria incrementant l’endeutament i la despesa municipal a costa d’uns impostos cada cop més alts.

Per Sant Jaume i la Fira cap acte cultural. Seguim pensant que la cultura és segura.

Felicitem els familiars del mestre Antoni Benaiges que va ser nomenat fill il·lustre de Mont-roig del Camp. Un acte de justícia i un reconeixement molt merescut.

Com sempre i no necessàriament anunciant-lo a les xarxes socials, la nostra feina la fem pensant en el dia a dia dels nostres convilatans. Estem en contacte amb la ciutadania, escoltant qui ens vulgui explicar les seves inquietuds, col·laborant amb les entitats locals i traslladant les inquietuds del poble al ple. Volem continuar així, vetllant des de l’oposició perquè el nostre municipi i la seva gent vagin sempre endavant.

Bon estiu i molta prudència. Mans netes, distància i mascareta.