El Partit Demòcrata aconsegueix aprovar el projecte del passeig marítim de Miami Platja a Mont-roig del Camp

“Dels 11km lineals de costa, només 1,5km té passeig marítim. Ja no valen més excuses” ha afirmat Bel

PDeCAT

 El diputat per Tarragona del Partit Demòcrata al Congrés, Ferran Bel, ha defensat aquesta tarda una Proposició no de Llei, aprovada amb 23 vots a favor i 14 en contra del Partit Popular, per executar el projecte del passeig marítim de Miami Platja a les cales de Mont-roig del Camp. “Dels 11 km lineals de costa, només 1,5km té passeig marítim”, ha explicat Bel. A més, el diputat ha recordat que l’Ajuntament del municipi va modificar el 2001 el seu pla urbanístic per poder dur a terme el projecte. “Tenia prevista una inversió de més d’11 milions d’euros, però després de 7 anys, no hi ha hagut cap actuació. Ja no valen més excuses”, ha destacat Bel. Tanmateix, el diputat ha assegurat que “som realistes i no demanem una execució immediata, però plantegem que s’executi en els propers anys”.

Ferran Bel ha explicat que aquest projecte és “prioritari” tant per al partit com per al municipi “perquè millorarà l’accessibilitat, preservarà l’entorn natural, donarà als ciutadans i turistes un nou espai, i finalitzaria un greuge en relació a d’altres municipis propers”. I ha afegit: “No només les persones de Mont-roig agrairan el projecte, també les persones que visiten el territori“.

Font: http://www.partitdemocrata.cat/blog/2017/03/08/el-partit-democrata-aconsegueix-aprovar-el-projecte-del-passeig-maritim-de-miami-platja-a-mont-roig-del-camp/